Födelsedag, ny soffa och spännande möten.

Jag har fyllt år, så jag bjöd hem familjen på middag. Samtidigt tog de med sig min nya spegel och soffa. Alltid lika mysigt att träffa dem.

Sedan har jag haft en influensa from hell, i nio dagar. Har legat helt golvad hemma. Men nu är jag igång igen, fast man känner sig en smula seg. Började träningen igen i tisdags med body cirkel. Body cirkel igår och imorgon blir det spinning och body cirkel på söndag.

Idag deltog jag på en lunch på Åhléns, som syftar till möten mellan olika kulturer. Möten mellan invandrare och svenskar.

 

DSC_1556.JPGÄntligen väck med divansoffa. Screenshot_20190308-165135DSC_1457.JPGFick champagnefärgade rosor. Stor ny spegel från Bukowskis 🙄😂

DSC_1451.JPGGjorde stek med katrinplommon och aprikoser  

DSC_1453.JPGGräddig svampsås och potatis till. 

DSC_1503.JPGFick nya tofflor av min äldsta moster, som hon stickat själv ed garn hon fått av mig, som jag köpte i Island för länge sedan. 

DSC_1458.JPGGräddglass med varma bär till efterrätt. 

_20190308_144410.JPGMin bordskompis på Åhlénsträffen. Hon kommer från Iran och vi hade en massa att snicksnacka om. Men det har jag med alla så det är ju ingen ovanlighet😁

 

DSC_1507.JPGBrevid henne satt en skådespelerska, som även hon var öppen och social, så vi var ett glatt gäng. Vi ska gå på teater ihop har vi bestämt.

DSC_1505

Jag valde fisk med potatismos och skirat smör.

Kramisar.

Annonser

3 tankar om “Födelsedag, ny soffa och spännande möten.

  1. Stort grattis i efterskott 😀 så mycket goer mat. Det där med plommon i lergrytan, mums, jag gör också mat i sån gryta, praktiskt. Och nya vänner, skojsigt.
    Skönt att läsa att du har det bra.
    Kramis ❤

  2. Ett sent, men hjärtligt grattis i efterskott. Det är härliga bilder och det låter som du lever ett helt nytt liv, en positivt och bra lov nu. Jag hoppas det är så för det är du så värd efter allt eländes skräp. Snygg som tusan är du:). Här i Skåne traskar det på. Katten Isabel har just fyllt 1 år och är busog och söt. Ha en riktigt fin vår, kul att läsa att du mår bra, stor kram från Lund😊👋🏻😻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s