Fortfarande inlagd

Eller inlagd igen kanske jag ska säga. Fick komma hem efter ett par dagar efter operationen, men fick åka in med ambulans med akuta buksmärtor.
Levern läcker galla, som läcker ut i buken och orsakar smärta. Så initialt satte man ett dränage i levern, så gallan kunde komma ut. Eftersom detta inte har hjälpt har man satt in ett metallrör i levern, så att gallan och annat ska passera ut i tarmen. Men gallan fortsätter att komma i dränet, och jag har smärtor och illamående. Får en massa morfin och annat. Blää. Jag mår verkligen pyton.
Det kan tydligen dröja innan det slutar att rinna och det ska inte rinna något alls. Så jag får allt vackert stanna här. Risken med röret är att det kan bli komplikation med inflammation i bukspottskörteln, dvs pankreatit,och det vill vi ju inte.

Ja. Här ligger jag i mitt osexigaste skick ever, med en påse med galla, svullen och torr i huden (som att smeka en ostskalk ungefär).
Det ska verkligen bli skönt när det värsta är över.

DSC_2000

DSC_2012

Men vi hörs mina kramisarDSC_1998

Annonser

34 tankar om “Fortfarande inlagd

 1. Skönt med ett livstecken från dig även om jag sett att du svarat på några kommentarer. Med tanke på hur läget är och att gallan fortsätter att rinna så är det bäst att vara där du är just nu. Men visst hade det varit enklare om inget sådant här inträffade. Hoppas att det upphör så snart som möjligt och att du slipper känna dig som en ostskalk.

  Ha det så bra som det bara går.

  Kram

 2. Men fy, vad träligt! Sådär ska du ju inte ha det. Stackars liten, för det blir man, när man är så sjuk. Märkligt, att levern läckte galla, men man vet inte vad ens kropp hittar på.
  Min dotter läckte bukvätska, då hon fick ny lever. Men hon blev fixad, mår prima.

  Styrkekram ❤ och krya på dig!

 3. Ja vet du vad.. ostskalkar gillar vi inte. Det var kanske lite raskt att skicka hem dig så tidigt efter op. Men nu tar det tid har jag förstått med drän o läckage men det ger sig, du är i goda händer. Förstår du mår illa, bara av morfin mår man ju illa och hela tarmsystemet blir i olag. Vila, håll ut och tappa inte din glöd du har. Och tro inte för en sekund att vi härinne inte hejjar på dig🤗. Skriv när du orkar och en dag i taget vet du❤️🌸🌸Kram från svinkalla Skåne

 4. Stor kram hjärtliga Mickan.
  Om jag inte minns fel så fyller du år snart, eller har gjort.. Har jag missat så säger jag grattis i för/ eller efterskott ♥️

  • Jo jag fyllde år förra helgen. Gullig du är som minns. Blev överraskad och tänkte skriva ett inlägg. Men får göra det senare. Har fått åka in ännu en gång. Pusselipusspuss.

 5. Men himmel!!!
  Tog mig i kragen och gjorde en liten bloggvandring i kväll. Det var länge sedan jag var här och jag ville titta till dig … och så hittar jag DETTA!
  Oj oj oj! Jag hoppas verkligen att du mår bättre nu!
  Krya-på-dig-kram ❤

  • Just nu är jag superslö. Har höga ifektionsvärdet, m feber. Men jag blir fint omhändertagen här på sahlgrenska. Har legat inne ett par dagar. Fick åka in akut ytterligare en gång med smärtor.
   Skulle skriva ett trevligt inlägg om min födelsedag. Men hann inte. Ska skriva sedan.
   Tack hjärtat för att du finns

 6. Åh, nämen… tänker på dig och kikar in som oftast här. Nu MÅSTE det ju bara bli bättre! ❤ Bamsekram från mig i Lidköping 😀 och Grattis på födelsedagen i efterskott ❤

 7. Fy så tråkigt! … saknar ord då det gäller att trösta.
  En styrkekram på distans kanske hjälper, men du har ont och jobbigt ändå.
  Hoppas allt är något bättre redan nu, det är 9 mars i dag.

  • Oj. Det är redan april. Har i ha smärtor nu. Det går bättre nu. Bara utmattning som är seg. Ska börja skriva snart igen. Har en massa positiva planer. Kramis fina bloggvän.

 8. Tänker på dig❤️❤️ Du fixar detta, tänk på att våren väntar på att visa sig för dig. Jättestor kram🤗🌸🌸🌸

   • Det låter toppen !! Att det går framåt på ett positivt sätt. Jag blir så glad att höra det :). Nu kommer solen och våren till Skåne, äntligen, som vi har väntat. Vi hörs framöver. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s