Lukter i trapphuset.

Jag är väldigt känslig för ”dofter” Har en näsa som en schäferhund.  kanske inte det mest fördelaktiga i alla sammanhang. I synnerhet inte när det luktar svett i hissen, eller när grannen är tokig i vitlök. Fy fåglarna säger jag bara.

Idag har jag varit kass och haft ketoner igen. Väninnan Cristelzon kom hem till mig, och vi satt i trädgården en stund.  Men innan hissen började vi spekulera vad som luktade så vidrigt. Gamla räkskal tyckte jag. Kattlåda tyckte hon. Då säger hon att lukten kommer från granntantens dörr, varpå vi luktar på hennes brevlåda, där vi upptäcker källan till våra misstankar. Vi trodde att hon hade dött.

Men som tur var, så ringde vi inte. För när vi kom upp doftade det härlig minestronesoppa. Härligt att tanten lever..

Jaja. Vi lever, hon lever.

kramis

Annonser

4 thoughts on “Lukter i trapphuset.

  1. Ja det är ”intressant” faktiskt med lukter-dofter. En parfym t ex på en person som är jättehärlig luktar apa på en annan :). Vi trodde faktiskt en granne också var avliden en gång, en ung tjej, ordentlig och gullig, det STANK från hennes lägenhet. Hon hade inte orkat gå ut med soporna på ett tag så …………..hrmm. Hon har flyttat nu. Jag kallade henne Lortmajan när vi pratade om henne. Haha. Det som doftar godast nu är min man och att borra ner näsan i Morris päls :=D. KRAMISEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s