Tjena Sahlgrenska.

Under en veckas tid så har jag varit väldigt märklig i magen. Känt mig trött, illamående och yr. Svullen inte minst.

I lördags sken solen och det var tjugo grader. Jag och Christelson mös på en gräsmatta och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord, som vanligt.

Har känts som en urinvägsinfektion. Har haft väldiga problem att tömma blåsan. Har kört alla slags kurer, som brukar ha hjälpt. Eftersom jag inte har kunnat tömma blåsan, har jag inte heller kunnat skita. Min mage har aldrig varit såhär stor. På akutintaget frågade de till och med om det kunde vara så att jag var gravid.

Inte gravid, inte urinvägsinfektion, utan en rejäl förstoppning. Det kan blockera urinvägarna. Jag som trodde tvärtom.

En ung kille ger mig ett lavemang i ett specialrum. Har aldrig fått något sådant förut. Han sprutade in något i rumphålet, och bad mig att knipa. Sedan gick han ut, och jag kastade mig över holken, flera gånger.

Efter två timmar kommer läkaren in. Magen är platt igen. Men jag ska fortsätta äta något pulver, som jag ska hämta ut i morgon. Skitkul. Alla mina värden är perfekta för övrigt.

DSC_1242

fäääärdig..

kramisar

Annonser

7 thoughts on “Tjena Sahlgrenska.

  1. Det är fruktansvärt när den biten inte funkar :=D, man blir så fixerad så det finns inget annat………….Tur det ”löste upp sig”, stackars lilla bebismagen 😛

  2. Min mage har alltid funkat bra. Vad tusan kom detta ifrån? Det har hängt efter sedan dess. Fast åt andra hållet.. Suck. Men det rättar väl till sig.
    Kramisar fina Stina, My partner in blogg..

    • Ja fy vad jobbigt sånt är, det många inte vet är att förstoppning kan ge diarreer också. Tarmfickor där alla jävra frö man äter lägger sig är oxå hemskt plågsamt, ont o feber. Jag slutade helt! med linfrö o alla andra ”fröer” o blev av med mina besvär. Lycka till kära Mickis! Du har varit hårt drabbad💜💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s