Mickan dialog läggs ner.

När en blogg läggs ner, tycker jag att man ska hygglig nog att berätta. Tänkte skapa en ny blogg. Inte nu. Har varit sjuklig. Allt som jag har skrivit är ju lite knasigt.

Tänkte börja om…

så. Jag kommer radera, sedan länka till ny sida.

kramis så länge

Annonser

23 thoughts on “Mickan dialog läggs ner.

 1. Tycker inte alls att du skriver knasigt , kul skön blandning. Men vi har ju berört detta förut med nystart för att rensa bort en del som inte ska hänga här. Hoppas du mår ok , tycker du är tapper och berör detta med sjukdom väldigt sällan trots att du har en hel del att kämpa mot. Glad att du kommer starta en ny blogg . Har en del nystart i mitt liv ochså , har fått jobbb 😃. Förhoppningsvis mycket snart en ny bostad och lämnat en hel del bakom mig för gott 😊Önskar dig allt gott ser fram emot att du dyker upp snart igen i ny skepnad 😊 Varm kram

  • Exakt som du tänker. Nystart. Jag är jätteglad för din skull. Nyfiken med. berätta gärna. Antingen via mail, eller kommentar. Jag lämnar aldrig ut någon..
   kramis på dig. Jag är glad att du vill hänga med mig. Du har ju varit med mig ett tag

 2. Tycker inte heller att du skrivit knasigt men naturligtvis är det ditt beslut. Håller med om att det är juste att tala om att man slutar. Även om man inte känner varandra IRL så undrar man när det bara blir tyst…

  Ha det så bra!

  • Givetvis. Vet inte riktigt hur jag ska utforma det hela. Känns knepigt. Namnet och designen är jag väldigt nöjd med. Ju mer namn jag, vi tänker på så känns mickandialog bäst…
   kramis fina

 3. Nej, men oj så tråkigt att du lägger ner och raderar! Men det är ditt beslut, det respekteras och det finns ju alltid en orsak bakom.
  Är glad ändå att du startar upp nåt nytt så att vi som gillar dig kan följa dig där.
  Kram!

  • Jo, det finns orsak bakom. Vill få ny luft under vingarna. Men på samma gång är jag som jag är. Rätt spontan och nyckfull. Så har mina inlägg kommit till. Bilderna jag tar ligger i bloggens bildbibliotek. De plockas i all hast när jag skriver inlägg. Jag står för allt. men ibland vågar jag inte kolla på gamla inlägg. Känner mig kluven.
   detta har gjort att jag känt mig passiv ett tag.
   Dessutom ska jag skicka ett mail till dig. Känner dåligt samvete, men hoppas att du väntar.
   kramisen

  • Jag minns din första kommentar. Inte för att jag vet hur du hittade hit. men trevligt. trevligt att du fortsatte.
   Nu när jag har raderat allt, så känner jag att det är skönt.
   Men jag vill i egentligen ha samma designtema, samma namn. Så det lutar nog åt att jag fortsätter. I lite smalare form. Tankar, betraktelser, nyckfullhet. Såklart personligt.
   Men behöver vila mig lite.
   kramis fina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s